Jeugdhulp Amsterdam-DUO Videosessies

Videosessie
Tijdstip:

Webinar Samenwerkwijze 2.0

Meld je aan voor het webinar Samenwerkwijze 2.0 Gebiedsgericht samenwerken. Een actieve sessie waarbij we je meenemen in de nieuwe en vereenvoudigde werkwijze rondom gebiedsgericht samenwerken.

 

In de gebiedsgerichte netwerken nemen alle professionals met elkaar - de ouder- en kindteams, huisartsen, buurtteams, gecertificeerde instellingen én aanvullende jeugdhulp - de verantwoordelijkheid om in de gebieden ondersteuning te bieden voor die jeugdigen en gezinnen die dit nodig hebben. Door in hun eigen leefwereld, dichtbij en passend bij het gezin te blijven. Om dat te bereiken is een vereenvoudigd werkproces opgezet.

 

Webinar Samenwerkwijze 2.0 gebiedsgericht samenwerken

Gedurende een uur nemen we je mee hoe de nieuwe werkwijze eruitziet, en wat dat vraagt van jou als professional. We gaan dieper in op de verschillende bouwstenen die ingezet kunnen worden op allerlei momenten voor, tijdens en na een jeugdhulptraject.

 

Let op:

Er zijn meerdere webinars samenwerkwijze 2.0. Ze zijn allen hetzelfde. Alleen op verschillende dagen en tijdstippen zodat iedereen de kans heeft erbij te zijn.

Schrijf in! klik op de gele button

Profielfoto van Anneke Bijl Profielfoto van Saskia van Boheemen Profielfoto van Camilla Verschoore Profielfoto van Sacha Meijer Profielfoto van Marike Schuurman Profielfoto van Yvette van Zundert Profielfoto van Lonneke van Grootheest Profielfoto van Victoria Lizardo Profielfoto van Tycho Vecht Profielfoto van Marloes Imming Profielfoto van Karin van Zanen Profielfoto van Bernlef Knossen Profielfoto van Silvia Beentjes Profielfoto van Moniek Zijm Profielfoto van Mirna Vermeer Profielfoto van Bianca Hooijer Profielfoto van Hortence van Gom Profielfoto van Monique Alberts Profielfoto van Fatima Aouattah Profielfoto van Orlando Lemmert Profielfoto van Lorette Van der Werf Profielfoto van Mariette Klukhuhn Profielfoto van Suzette De Bruijn Profielfoto van Zorgloket jeugd Zorgloket jeugd Profielfoto van Lambert Gelens Profielfoto van Maartje Warmenhoven Profielfoto van Teike Asselbergs Profielfoto van Louise Rietveld Profielfoto van HA Opten Profielfoto van Arzu Koc Profielfoto van Marleen Johannes Profielfoto van Janvi Johanna Falzeder Profielfoto van Annemarie Andrea Profielfoto van Paula van Walderveen Profielfoto van Marit van Luijn Profielfoto van Sophie Hospers Profielfoto van Annemiek de Feijter Profielfoto van Jurre Donkelaar Profielfoto van Sanghita Mehciz Profielfoto van Mandy-Jane Gilliad Profielfoto van Jaimy Moris Yossef
Profielfoto van Jaimy Moris Yossef

De conference beheerder is:

Coördinator PD2